AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüm hazırlığı yapmak

Kahve falında ölüm hazırlığı yapmak

Kahve falında ölüm hazırlığı yapmak uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına işaret eder.

Kahve falında ölüm hazırlığı yapmak gördüyseniz:

  • Belli konulardaki pozisyonunuzda değişim meydana gelmeye başladığına tanıklık edebilirsiniz.

Kahve falında ölüm hazırlığı yapmak kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüm için hazırlık yapmak zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında ölüme hazırlık yapmak eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bayram için hazırlık yapmak maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında sünnet düğünü hazırlığı yapmak mutsuz ve huzursuz olacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına alamet eder.

Kahve falında misafire hazırlık yapmak hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evlenmek için hazırlık yapmak sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında umre için hazırlık yapmak işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir