AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölümden kurtulduğunu görmek

Kahve falında ölümden kurtulduğunu görmek

Kahve falında ölümden kurtulduğunu görmek başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına, huzuru yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölümden kurtulduğunu gördüyseniz:

  • Yolculuklardan en azından bir fayda göremeyebilirsiniz.

Kahve falında ölümden kurtulduğunu görmek kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin ölümden kurtulduğunu görmek elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölümden son anda kurtulmak durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine yorulur.

Kahve falında ölümden kurtulmak çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuyuya düşmekten kurtulmak iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında hortumdan kurtulmak anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine alamet eder.

Kahve falında boğulurken kurtulmak aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmekten son anda kurtulmak onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir