Kahve falında ölümden kurtulmak

Kahve falında ölümden kurtulmak çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, fal sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölümden kurtulmak gördüyseniz:

  • İş hayatınıza veya dış görünümünüze ya da imajınıza katkısı olacak değişiklikler yapmanız durumunda sizi çok olumlu etkileyecek işlere zaman ayırabilirsiniz.

Kahve falında ölümden kurtulmak nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına delalet eder.

Kahve falında ölümden kurtulduğunu görmek artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölümden son anda kurtulmak yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına alamet eder.

Kahve falında birinin ölümden kurtulduğunu görmek kişinin hayırlı yollara gireceğine, kendisi için mal mülk alacağına tabir olunur.

Kahve falında denizden kurtulmak bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında depremden sağ kurtulmak sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, hayatının alt üst olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silahtan kurtulmak iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, hiçbir sorun yaşanmayacağına inanılır.

Kahve falında dalgali denizden kurtulmak ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir