AnaSayfa / Genel / Kahve falında atlayarak kaçmak

Kahve falında atlayarak kaçmak

Kahve falında atlayarak kaçmak çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, rakiplerini arkasında bırakacağına, şansın yüzüne güleceğine, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayallerine kavuşacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında atlayarak kaçmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz istikrar kazanarak ciddi noktalara gelebilir.

Kahve falında atlayarak kaçmak günden güne kazancının artacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına delalettir.

Kahve falında attan kaçmak adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine işaret eder.

Kahve falında at arabasından kaçmak o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz attan kaçmak çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına inanılır.

Kahve falında atlardan kaçmak alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında atla kaçmak bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına inanılır.

Kahve falında at arabasıyla kaçmak saydığı ve tanıdığı biri olacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında attan korkup kaçmak çok üst mevkilere geleceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir