AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü insanlarla konuşmak

Kahve falında ölü insanlarla konuşmak

Kahve falında ölü insanlarla konuşmak aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, malının üstüne mal ekleyeceğine, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü insanlarla konuşmak gördüyseniz:

  • Bazı başarıların keyfine vermek isteyeceksiniz.

Kahve falında ölü insanla telefonda konuşmak bol rızık elde edeceğine, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine delalettir.

Kahve falında ölü insan konuşmak yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü insanla konuşmak borçların ödeneceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü insanlarla konuşmak imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü bi insanla konuşmak bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına inanılır.

Kahve falında ölü bir insanla konuşmak etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir insanla konuşmak kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, doğru yolu bulacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin insanla telefonda konuşmak aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir