AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün mezardan çıktığını görmek

Kahve falında ölünün mezardan çıktığını görmek

Kahve falında ölünün mezardan çıktığını görmek istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün mezardan çıktığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var, işi eğlenceyle karıştırabilirsiniz.

Kahve falında mezardan ölünün çıktığını görmek geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün mezardan çıktığını görmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin mezardan çıktığını görmek yeni bir arkadaşlık kurulacağına, bolluğun ve verimin de artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölülerin mezardan çıktığını görmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına delalet eder.

Kahve falında mezarda ışık çıktığını görmek sahip olduğu nimetin artacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında mezardan bebek çıktığını görmek sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezardan insan çıktığını görmek mutluluk dolu günler yaşanacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin mezardan çıktığını görmek hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir