AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüleri namaz kılarken görmek

Kahve falında ölüleri namaz kılarken görmek

Kahve falında ölüleri namaz kılarken görmek işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, kötü günlerin arkada kalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüleri namaz kılarken gördüyseniz:

  • Bazı konularda sinirli davranışlarınızın zararını görebilirsiniz.

Kahve falında ölüyü namaz kılarken görmek canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına işaret eder.

Kahve falında ölü birini namaz kılarken görmek zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüleri namaz kılarken görmek hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında bir ölüyü namaz kılarken görmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında namaz kılmaya zorlanmak hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine inanılır.

Kahve falında bir arkadaşını namaz kılarken görmek hayat düzeninin alt üst olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına rivayet eder.

Kahve falında namaz kılarken çarpılmak maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine alamet eder.

Kahve falında birinin namaz kılacağını görmek kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir