AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü namaz kılarken görmek

Kahve falında ölüyü namaz kılarken görmek

Kahve falında ölüyü namaz kılarken görmek ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, ticarete atılacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, belaya ve derde düşeceğine, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, işlerin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü namaz kılarken gördüyseniz:

  • Küçük hatalarınız, farkına varmadan söyleyebileceğiniz bir, iki ufak söz ya da kırıcı davranış sonradan sizin aleyhinize olabilir.

Kahve falında ölü birini namaz kılarken görmek başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüleri namaz kılarken görmek çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine yorulur.

Kahve falında ölüyü namaz kılarken görmek umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bir ölüyü namaz kılarken görmek bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında namaz kılacağını söylemek sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında namaz kılıp ağlamak gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında namaz kılarken karıştırmak hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine inanılır.

Kahve falında namaz kılmaya başladığını görmek elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, insanlara olan güvenini kaybedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir