AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşını namaz kılarken görmek

Kahve falında bir arkadaşını namaz kılarken görmek

Kahve falında bir arkadaşını namaz kılarken görmek sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, başarılı ve kazançlı olacağına, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, arzularına kavuşacağına, hayal edilenlere ulaşılamayacağına inanılır.

Kahve falında bir arkadaşını namaz kılarken gördüyseniz:

  • Pek çok konu aynı anda kendini gösterebilir.

Kahve falında arkadaşını namaz kılarken görmek sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşımı namaz kılarken görmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşı namaz kılarken görmek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, böylece maddi imkânların genişleyeceğine yorulur.

Kahve falında namaz kılan arkadaşını görmek kendini toparlayamayacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşını namaz kılarken görmek yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında cenaze namazı kılındığını görmek borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında camide namaz kılmamak gittikçe çıkmaza düşeceğine, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğini namaz kılarken görmek çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir