AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinden zarf almak

Kahve falında ölü birinden zarf almak

Kahve falında ölü birinden zarf almak falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, kişinin çocuk hasreti çekeceğine, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, imkanlarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü birinden zarf almak gördüyseniz:

  • Ani gelişen olaylar dengenizi bozabilir.

Kahve falında ölü birinden zarf almak ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüden zarf almak her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, şartlarının da zenginleşeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz zarf açmak beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz zarfta para görmek yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına yorulur.

Kahve falında zarf içinde para görmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapalı zarf görmek uzun ve hayırlı bir ömre, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına yorulur.

Kahve falında zarf geldiğini görmek maddi gücünün azalacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz zarf almak şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir