AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden saç almak

Kahve falında ölüden saç almak

Kahve falında ölüden saç almak yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine yorulur.

Kahve falında ölüden saç almak gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda hoşunuza gidecek gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında ölüyü beyaz saçlı görmek projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü uzun saçlı görmek sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin saçını görmek çalışmalarının yarıda kalacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birinin saçını taramak muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında ölünün saçlarını beyaz görmek kalkınacağına, ilerleyeceğine, çok iyi paralar kazanılacağına inanılır.

Kahve falında ölünün saçını uzamış görmek büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün saçlarını uzun görmek işe ve aşa kavuşacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında ölünün saçını taramak bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, hileye, fesada bulaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir