AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden altın yüzük almak

Kahve falında ölüden altın yüzük almak

Kahve falında ölüden altın yüzük almak çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüden altın yüzük almak gördüyseniz:

  • İşinizi veya yapmak istediğiniz işleri ilgilendiren gelişmeler istediğiniz hızda akmayabilir.

Kahve falında ölüden altın yüzük almak maddi ve manevi zarara uğranacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında altın ve gümüş yüzük görmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın yüzüğü düşürmek rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasında altın yüzük görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına yorulur.

Kahve falında altın yüzük hediye etmek bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine yorulur.

Kahve falında mavi taşlı altın yüzük görmek yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında altın yüzük ve küpe görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın nişan yüzüğü görmek sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir