AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil yılanla oynamak

Kahve falında yeşil yılanla oynamak

Kahve falında yeşil yılanla oynamak karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, yılmayacağına inanılır.

Kahve falında yeşil yılanla oynamak gördüyseniz:

  • Bazı konular kaplumbağa hızıyla ilerliyor olabilirler.

Kahve falında yeşil yılanla oynamak asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılanla oynamak geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına rivayet eder.

Kahve falında küçük yılanla oynamak sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanlarla oynamak yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında ölü yılanla oynamak bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında yeşillikte top oynamak tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil yılan kafası görmek dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil çıngıraklı yılan görmek rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, yüküne ortak olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir