AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü yemeği yemek

Kahve falında ölü yemeği yemek

Kahve falında ölü yemeği yemek uzun uzun dalıp gideceğine, sıkıntılı bir döneme gireceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü yemeği yemek gördüyseniz:

  • Gizli kapaklı işler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında ölü için yemek vermek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ölüyle yemek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine işaret eder.

Kahve falında ölü kişiyle yemek yemek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyle beraber yemek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölünün verdiği bir şeyi yemek hiçbir sorun yaşamayacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında ölü birinin yemek yaptığını görmek uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına inanılır.

Kahve falında ölü yemeği vermek bunun da fal sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birine yemek yedirmek bolluk ve bereket yaşayacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir