AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisi tarafından korkutulmak

Kahve falında birisi tarafından korkutulmak

Kahve falında birisi tarafından korkutulmak artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine işaret eder.

Kahve falında birisi tarafından korkutulmak gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya haberler maddi anlamda bir planlama veya bütçe yapılmasını gerektireceği için yolun sonunda sizin için daha faydalı sonuçlar yaratmış olarak dahi değerlendirilebilir.

Kahve falında şeytan tarafından korkutulmak kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, hedeflerini tutturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir adam tarafından korkutulmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında eşi tarafından korkutulmak iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına yorulur.

Kahve falında biri tarafından korkutulmak hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında görünmeyen varlıklar tarafından korkutulmak el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, maddi durumun düzeleceğine işarettir.

Kahve falında birisi tarafından korkutulmak iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, afiyete ereceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş biri tarafından korkutulmak kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cin tarafından korkutulmak işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir