AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü soymak

Kahve falında ölü soymak

Kahve falında ölü soymak rahat edeceğine ve huzur duyacağına, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, güzel günler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ölü soymak gördüyseniz:

  • Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz.

Kahve falında ölünün derisini soymak hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü soymak kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, gelirinin de artmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü soymak ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya alamet eder.

Kahve falında ayva soymak sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, duygularının karşılık göreceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı biber soymak kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, sevdiği kişilere yardımcı olacağına işaret eder.

Kahve falında yılan derisi soymak eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında salatalık soyduğunu görmek doğru haber almaya, dertlerin ve sorunların artacağına delalettir.

Kahve falında pişmiş yumurta soymak o şekilde bir çözüm bulacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir