AnaSayfa / Genel / Kahve falında atla kavga etmek

Kahve falında atla kavga etmek

Kahve falında atla kavga etmek uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, işlerinde kara geçeceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, gayretlerinin ödüllendirileceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, kader çarkının kişiden yana döneceğine inanılır.

Kahve falında atla kavga etmek gördüyseniz:

  • Fiziksel anlamda kendinizi korumalısınız, bazı zorlanmalar sözlerinizi yerine getirmenizi zorlaştırabilir.

Kahve falında atla kavga etmek zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında atların kavga ettiğini görmek karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine işaret eder.

Kahve falında at kavgası görmek mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına inanılır.

Kahve falında kedilerin kavgası görmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına işarettir.

Kahve falında bir başkasıyla kavga etmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne baba kavga etmek kırılan umutların tekrar filizleneceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında sözlü kavga ettiğini görmek ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köyde kavga görmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir