AnaSayfa / Genel / Kahve falında at kavgası görmek

Kahve falında at kavgası görmek

Kahve falında at kavgası görmek deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, hevesinin kursağında kalacağına, fal sahibinin şanssızlık yaşayacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında at kavgası gördüyseniz:

  • Başkalarının sizin için bazı şeyler yapmasını beklemeyin.

Kahve falında at kavgası görmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına inanılır.

Kahve falında atların kavga ettiğini görmek sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına inanılır.

Kahve falında atla kavga etmek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına inanılır.

Kahve falında anne ve babayı kavga ederken görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına işarettir.

Kahve falında kavga etmek dövmek bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında satırla kavga etmek çok büyük bir endişeye kapılacağına, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında silahlı kavga görmek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah köpekle kavga etmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir