AnaSayfa / Genel / Kahve falında köyde kavga görmek

Kahve falında köyde kavga görmek

Kahve falında köyde kavga görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, kişinin kafasının rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köyde kavga gördüyseniz:

  • Verilmiş sözlerin tutulmaması duygusal sorunlara neden olabilir.

Kahve falında köyde kavga görmek torunlarına dahi yeteceğine, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köy kurmak ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında köy odası görmek eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine alamet eder.

Kahve falında köyünü görmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, karlı işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında annenin köyünü görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında köyüne taşınmak bir süre sıkıntı çekeceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köy ekmeği yapmak tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine delalettir.

Kahve falında köy meydani görmek gelirinin eksileceğine, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir