AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir başkasıyla kavga etmek

Kahve falında bir başkasıyla kavga etmek

Kahve falında bir başkasıyla kavga etmek sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine delalet eder.

Kahve falında bir başkasıyla kavga etmek gördüyseniz:

  • Bazı kimseleri aramanız gerektiğini unutmamalısınız.

Kahve falında anne baba kavgası görmek hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, kudret ve hikmet sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında sofrada kavga etmek düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine rivayet eder.

Kahve falında kavga etmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kavga eden birilerini görmek borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına delalettir.

Kahve falında başkası için kavga etmek dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, resmi bir göreve getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kayınvalide kavga etmek borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine işaret eder.

Kahve falında kavga eden kedi görmek zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında enişteyle kavga etmek üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir