AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızla aşk yaşamak

Kahve falında bir kızla aşk yaşamak

Kahve falında bir kızla aşk yaşamak bir sebeple yataklara düşeceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, yokluk çekeceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine delalet eder.

Kahve falında bir kızla aşk yaşamak gördüyseniz:

  • Başlangıçta istenilen sonuç alınamamış bir teklifin üzerinden geçilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında bir kızla aşk yaşamak çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aşk yaşadığını görmek düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine delalettir.

Kahve falında evli biriyle aşk yaşamak hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, geleceğinin de çok parlak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında biriyle aşk yaşamak varını yoğunu kaybedeceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında biriyle aşk yaşadığını görmek malında zulüm meydana gelmesine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aşk yaşamak evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkekle aşk yaşamak yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık biriyle aşk yaşamak fenalıkta bulunmaya, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir