AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü bir kişiyi görmek

Kahve falında ölü bir kişiyi görmek

Kahve falında ölü bir kişiyi görmek helal kazanç elde edileceğine, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına inanılır.

Kahve falında ölü bir kişiyi gördüyseniz:

  • Orijinal fikirlerinizin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında ölü bir kişinin dirilmesini görmek böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü kişiye su vermek kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına delalettir.

Kahve falında ölü kişilerle konuşmak umutlarını yitireceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına delalet eder.

Kahve falında ölü bir kişiyi görmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine alamet eder.

Kahve falında ölü bir kişiyi diri görmek en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında ölü bir kişiyi tekrar öldüğünü görmek kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, zor bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında ölü bir kişi tarafından çağırılmak çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye tabir olunur.

Kahve falında bir kişinin ölüp tekrar dirildiğini görmek çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir