AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen kişinin sesini duymak

Kahve falında ölen kişinin sesini duymak

Kahve falında ölen kişinin sesini duymak başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında ölen kişinin sesini duymak gördüyseniz:

  • Fikir alışverişleri planlarınızı da olumlu etkileyebilir.

Kahve falında sevdiğin kişinin sesini duymak eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü kişinin sesini duymak maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına işaret eder.

Kahve falında ölen bir kişinin sesini duymak aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş bir kişinin sesini duymak kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, kazancın günden güne daha da arttırılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen kişinin sesini duymak gereksiz bir harcama yapılacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişinin sesini duymak yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişinin sesini duymak iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, çok güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezardan sesler duymak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir