AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafası kopuk kedi görmek

Kahve falında kafası kopuk kedi görmek

Kahve falında kafası kopuk kedi görmek insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafası kopuk kedi gördüyseniz:

  • İçinizde kaçıp, uzaklaşmak, uzaklara yolculuk yapmak gibi istekler bulunabilir ya da uzun bir yolculuk planlayabilirsiniz.

Kahve falında kafası kopuk kedi görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafası kopuk köpek görmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine inanılır.

Kahve falında kafası kopuk güvercin görmek malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına alamet eder.

Kahve falında kafası kopuk balık görmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında kopuk kafa görmek geçimini daha rahat sağlayacağına, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafası kopuk yılan görmek üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, planlarının bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında kafası kopuk adam görmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına işarettir.

Kahve falında kopuk bebek kafası görmek projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir