AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü kadını hamile görmek

Kahve falında ölü kadını hamile görmek

Kahve falında ölü kadını hamile görmek sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, yanlış anlaşılacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü kadını hamile gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz doğru düşünmenizi zorlaştırıyor olabilir.

Kahve falında ölü hamile kadın görmek kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına işaret eder.

Kahve falında ölü kadını hamile görmek sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, bereketin ve verimin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında birden fazla hamile kadın görmek hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ölen kadını hamile görmek işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamile kadına sarılmak fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına delalet eder.

Kahve falında başka bir kadını hamile bırakmak gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evli kadının kendini hamile olduğunu görmek sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile bir kadının öldüğünü görmek çok sevindirici bir haber alan fal sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir