AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü insandan para almak

Kahve falında ölü insandan para almak

Kahve falında ölü insandan para almak aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü insandan para almak gördüyseniz:

  • Farklı girişimlerde bulunmanıza neden olabilecek aktiviteler ilginizi çekebilir.

Kahve falında ölü insandan para almak aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü insana para vermek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş insana para vermek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen insandan para almak ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, canının sağ olacağına inanılır.

Kahve falında ölen bir insandan para almak zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin insandan para almak askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, güzel günlerin kapıda olacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş insandan para almak kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir insana para vermek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir