AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş bir insana para vermek

Kahve falında ölmüş bir insana para vermek

Kahve falında ölmüş bir insana para vermek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, endişelerin ve dertlerin biteceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş bir insana para vermek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı konularda doğru şekilde davranıp davranmayacağına dair kafanızda soru işaretleri olabilir.

Kahve falında bir insana para vermek beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, alışveriş yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş insandan para almak üzüntülü bir döneme girileceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş insana para vermek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, prestij kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü insana para vermek sosyal hayatında da mutlu olacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş bir insandan para almak eğer şifaysa da şifasını bulacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin insandan para almak özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında ölü insandan para almak daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş bir insana para vermek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, mutlu bir yuvaya sahip olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir