AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş insandan para almak

Kahve falında ölmüş insandan para almak

Kahve falında ölmüş insandan para almak ticaret hayatına atılacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş insandan para almak gördüyseniz:

  • Kafanızın karşıcinsten birisi ile fazla meşgul olması yüzünden kendi konularınızla ilgilenemiyorsunuz.

Kahve falında bir insana para vermek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin insandan para almak aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir insandan para almak her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü insana para vermek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, sevdiği kimseden hayır göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen bir insandan para almak fırsatların elden kaçırılacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen insandan para almak yaptığı işlerin günbegün artacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş bir insana para vermek bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş insana para vermek günahlarının affedileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir