AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen insandan para almak

Kahve falında ölen insandan para almak

Kahve falında ölen insandan para almak ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında ölen insandan para almak gördüyseniz:

  • Politik olmakta fayda var.

Kahve falında ölmüş insandan para almak bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına yorulur.

Kahve falında ölen bir insandan para almak huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü insana para vermek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, patron koltuğuna geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir insana para vermek şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş bir insana para vermek gün yüzü görmeyeceğine, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin insandan para almak işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına yorulur.

Kahve falında ölen insandan para almak aynı zamanda da korunup kollanacağına, fal sahibinin şansının açılacağına delalettir.

Kahve falında ölü insandan para almak maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir