AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç suladığını görmek

Kahve falında ağaç suladığını görmek

Kahve falında ağaç suladığını görmek sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, bereket ve zenginlik bulacağına, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaç suladığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz destekleniyor.

Kahve falında ağaç suladığını görmek hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil ağaç sulamak maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında ceviz ağacı sulamak zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine işarettir.

Kahve falında ağaçları sulamak işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına inanılır.

Kahve falında kuru ağaç sulamak kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, hoş olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurumuş ağaç sulamak dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, bereket ve huzur getireceğine işarettir.

Kahve falında asma ağacı sulamak arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına alamet eder.

Kahve falında incir ağacı sulamak çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir