AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü hala görmek

Kahve falında ölü hala görmek

Kahve falında ölü hala görmek bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, çirkin amellere, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, dünyasının iyileşmesine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü hala gördüyseniz:

  • İşinizle veya önemsediğiniz bazı konularla ilgili değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında ölü hala görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş olan hala görmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş halanın elini öpmek dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında amca ve hala görmek sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında hala torunu görmek yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında hala ve baba görmek yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında akraba hala görmek korkulan bir şeyin başa geleceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında hala kocası görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir