AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü evine girmek

Kahve falında ölü evine girmek

Kahve falında ölü evine girmek emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, kazancında da artış meydana geleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kendisini üzen konuların kapanacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, karalar bağlayacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine yorulur.

Kahve falında ölü evine girmek gördüyseniz:

  • Bir kimseye yabancılaşabilir, ayrılabilirsiniz.

Kahve falında ölü birinin evine girmek yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, sürekli ağlamaklı olacağına delalet eder.

Kahve falında ölü evine girmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, bol kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün evine girmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin evine girmek geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında müdürün evine girmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, mutlu günler göreceğine yorulur.

Kahve falında birini evine girmek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, saygın bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında eski nişanlının evine girmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin birinin evine girmek bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir