AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini evine girmek

Kahve falında birini evine girmek

Kahve falında birini evine girmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, önündeki engellerin ortadan kalkacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, kötü gününden de geri duracağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına işaret eder.

Kahve falında birini evine girmek gördüyseniz:

  • Geçmişte belli bir alanda başarı elde edememiş olmanız hiçbir zaman başarılı olamayacağınız anlamına gelmiyor.

Kahve falında başkasının evinde duşa girmek sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeğin evine girmek fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında bir erkeğin evine girmek ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, bir yere taşınmaya delalet eder.

Kahve falında sevgilinin evine girmek bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdığı birinin evine girmek uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birinin evine girmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin evine gizlice girmek girdiği her işte çok başarılı olacağına, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evine pencereden girmek yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir