AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün evine girmek

Kahve falında ölünün evine girmek

Kahve falında ölünün evine girmek kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, işin düzeltileceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, haneye bereket geleceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında ölünün evine girmek gördüyseniz:

  • Belli ilişki veya iş birlikleriniz dış görünüşünüz veya düşünce sisteminiz üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında ölü birinin evine girmek üzüntülerinden kurtulacağına, sıkıntılarının zamanla geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün evine girmek kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü evine girmek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında evine girmek uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski evine girmek insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına işarettir.

Kahve falında izinsiz başkasının evine girmek istihdam edeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdık birinin evine girmek kazançlı işlere gireceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sanatçının evine girmek çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, yeni iş kapılarının açılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir