AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü ermiş görmek

Kahve falında ölü ermiş görmek

Kahve falında ölü ermiş görmek çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, çaresiz kalacağına, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü ermiş gördüyseniz:

  • Uzun süredir rahatsız edici olan bir durumu yönetme biçiminiz eleştirilere maruz kalabilir.

Kahve falında ölü ermiş görmek hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında eritilmiş yağ görmek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, hayırlı kapılar açılacağına işarettir.

Kahve falında bal eritmek yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, verdiği sözleri tutacağına alamet eder.

Kahve falında kar eritmek aileden ayrı kalınacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında eritilmiş altın görmek bazı büyük çalışmalar yapacağına, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında düğününün ertelendiğini görmek gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına işarettir.

Kahve falında ermeni mezarlığı görmek kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ermiş kayısı görmek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir