AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü dinazor görmek

Kahve falında ölü dinazor görmek

Kahve falında ölü dinazor görmek makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, hedefine çok kolay ulaşacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü dinazor gördüyseniz:

  • Sizi fazla ilgilendirmeyen işlere karışmanız yüzünden aşırı yorulabilirsiniz.

Kahve falında ölü dinazor görmek beklentilerin hızla gerçek olacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında din adamının elini öpmek fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına inanılır.

Kahve falında evde dinazor görmek güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına yorulur.

Kahve falında din aliminin elini öpmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, eksiklerinin farkına varacağına inanılır.

Kahve falında din adamlarını görmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında din için savaşmak girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine tabir olunur.

Kahve falında din adamıyla evlenmek düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında din görevlisi görmek aile içinden birinin gurbete çıkmasına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir