AnaSayfa / Genel / Kahve falında dedeyi hasta görmek

Kahve falında dedeyi hasta görmek

Kahve falında dedeyi hasta görmek sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, böylece büyük kazançlar elde edileceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, gülen yüzünün solacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dedeyi hasta gördüyseniz:

  • Lüzumsuz beklentiler sabrınızı zorlasa da, son bir gayret göstermenizde fayda var.

Kahve falında ölmüş dedesini hasta görmek başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dedeni hasta görmek endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, kaderinin yüzüne güleceğine delalettir.

Kahve falında ölü dedeyi hasta görmek para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dedesinin hasta olduğunu görmek işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, sorunların bu sayede aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dedemi hasta görmek sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine delalettir.

Kahve falında hasta dede görmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine inanılır.

Kahve falında ölen dedeyi hasta görmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında dedenin hasta olduğunu görmek maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, biraz olsun hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir