AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta dede görmek

Kahve falında hasta dede görmek

Kahve falında hasta dede görmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, kısa bir kırgınlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında hasta dede gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, estetik veya kültürel başlıklı konuları ilgilendiren cazip gelişmeler olabilir.

Kahve falında ölen dedeyi hasta görmek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş dedeyi hasta görmek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında dedesinin hasta olduğunu görmek toplum için faydalı işler yapacağına, üzüleceğine inanılır.

Kahve falında dedemi hasta görmek çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına alamet eder.

Kahve falında dedenin hasta olduğunu görmek gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü dedeyi hasta görmek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş dedesini hasta görmek işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, böylece çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş dedemi hasta görmek eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir