AnaSayfa / Genel / Kahve falında dedeye sarılmak

Kahve falında dedeye sarılmak

Kahve falında dedeye sarılmak uzun süre kendini toparlayamayacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, kurulu düzeni olacağına, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında dedeye sarılmak gördüyseniz:

  • Karşı cinsten kişilerin birbirleriyle gireceği tartışmalara katılmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında ölmüş dedeye sarılıp ağlamak çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına alamet eder.

Kahve falında ölü dedesine sarılmak eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında ölen dedeye sarılmak yoğun duygular yaşayacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine işarettir.

Kahve falında ölen dedesine sarılmak çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen dedeye sarılıp ağlamak kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine delalet eder.

Kahve falında dedeme sarılmak iş hayatındaki başarılarının artacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş dedemle sarılmak onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü dedeye sarılmak kişinin keyfinin yerine geleceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir