AnaSayfa / Genel / Kahve falında dayıyı ağlarken görmek

Kahve falında dayıyı ağlarken görmek

Kahve falında dayıyı ağlarken görmek sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, ele güne muhtaç olacağına, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında dayıyı ağlarken gördüyseniz:

  • Bazı başlangıçlar yapmaktan çekiniyor ya da bazı konuların ağır ilerlemesinden rahatsızlık duyuyor olabilirsiniz.

Kahve falında dayısını ağlarken görmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına işaret eder.

Kahve falında dayıyı ağlarken görmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına işarettir.

Kahve falında dayıya küsmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, bundan da son derece mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında dayısının oğlunu görmek hüsrana uğrayacağına, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş dayıyı görmek varolan borçların ödeneceğine, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında dayı ve baba görmek işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, işlerinin daha da iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dayımın öldüğünü görmek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına delalettir.

Kahve falında kendi dayısını görmek günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir