AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü ceylan görmek

Kahve falında ölü ceylan görmek

Kahve falında ölü ceylan görmek dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, özgüveninin yerine geleceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına delalettir.

Kahve falında ölü ceylan gördüyseniz:

  • Plan ya da programlarınızda bazı değişiklikler yapmanız istenebilir.

Kahve falında ölü ceylan görmek ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında hamile ceylan görmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında geyik ve ceylan görmek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, geçiminin zorlaşacağına alamet eder.

Kahve falında ceylan görmek yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ceylan kesmek sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, üzüntülerin günden güne artacağına yorulur.

Kahve falında beyaz ceylan görmek iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ceylan kafası görmek yeni başlangıçlar yapacağına, yenilenme yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ceylan yavrusu görmek kazancının bol olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir