AnaSayfa / Genel / Kahve falında geyik ve ceylan görmek

Kahve falında geyik ve ceylan görmek

Kahve falında geyik ve ceylan görmek işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, güzel işlere imza atacağına, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında geyik ve ceylan gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili konulardaysa bazı pürüzler olabilir.

Kahve falında geyik ceylan görmek düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında geyik ve ceylan görmek para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına işarettir.

Kahve falında ceylan derisi görmek üzüleceğine, ağlayacağına, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine alamet eder.

Kahve falında ağlayan ceylan görmek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ceylan yavrusu sevmek uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine işaret eder.

Kahve falında ceylan sevmek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında ceylana binmek işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yavru ceylan görmek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, para ve zaman ayıracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir