Kahve falında ölü biriyle konuştuğunu görmek

Kahve falında ölü biriyle konuştuğunu görmek kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü biriyle konuştuğunu gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ya da isteklerinize ulaşabilirsiniz.

Kahve falında ölünün konuşmasını görmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ölüyle telefonda konuştuğunu görmek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ölü biriyle konuştuğunu görmek hayırlı yollara gireceğine, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında bir ölünün konuştuğunu görmek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, işlerde aksilikler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü bebeğin konuştuğunu görmek asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün konuştuğunu görmek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün konuşmaması görmek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü bir insanın konuştuğunu görmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir