AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün konuşmaması görmek

Kahve falında ölünün konuşmaması görmek

Kahve falında ölünün konuşmaması görmek onu dinleyeceğine, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, hobilerine eğileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında ölünün konuşmaması gördüyseniz:

  • Belli başlı girişimleriniz yaratıcı olmanız durumunda daha sağlıklı ilerlemeye başlayabilir.

Kahve falında ölüyle konuştuğunu görmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında ölü biriyle konuştuğunu görmek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da fal sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına delalettir.

Kahve falında ölünün konuşması görmek bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün konuşmasını görmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında bir ölünün konuştuğunu görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ölüp mezara konulduğunu görmek nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına delalettir.

Kahve falında ölülerle konuştuğunu görmek hayal kırıklığına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün konuşmaması görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir