AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün konuşmasını görmek

Kahve falında ölünün konuşmasını görmek

Kahve falında ölünün konuşmasını görmek kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, mutlu olacağına, hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün konuşmasını gördüyseniz:

  • Her konunun sonunda tatmin ya da başarı sizi bekliyor.

Kahve falında ölünün konuştuğunu görmek işlerinin sarpa saracağına, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine delalet eder.

Kahve falında ölüyle konuştuğunu görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında ölü bir insanın konuştuğunu görmek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine işaret eder.

Kahve falında ölüp mezara konulduğunu görmek bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında bir ölünün konuştuğunu görmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, zaferler kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün konuşması görmek toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ölülerle konuştuğunu görmek Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü bebeğin konuştuğunu görmek emeklerinin karşılığını alacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir