AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını evini temizlemek

Kahve falında başkasını evini temizlemek

Kahve falında başkasını evini temizlemek yokluk nedir bilmeyeceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, hayatının daha kolay hale geleceğine, fal sahibinin yalnızlaşacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, borçları varsa ödeyeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasını evini temizlemek gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizde verilen sözleri tutmak zorlaşabilir veya uzlaşmak zor olabilir.

Kahve falında ölmüş birinin evini temizlemek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kaynananın evini temizlemek zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına inanılır.

Kahve falında evini temizlemek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun birinin evini temizlemek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında evini temizlediğini görmek gözünün yaşını sileceğine, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine yorulur.

Kahve falında annesinin evini temizlemek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına delalettir.

Kahve falında eski evini temizlemek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün evini temizlemek neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir