AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün geldiğini görmek

Kahve falında ölünün geldiğini görmek

Kahve falında ölünün geldiğini görmek ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, azap çektiğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün geldiğini gördüyseniz:

  • Olumlu gelişmeler yüzünüzü güldürebilir.

Kahve falında ölü birinin geldiğini görmek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün geldiğini görmek malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün evine geldiğini görmek bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün eve geldiğini görmek dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine alamet eder.

Kahve falında ölünün geri geldiğini görmek herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında ölüden kan geldiğini görmek ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, rakiplerini arkasında bırakacağına işarettir.

Kahve falında ölüyle göz göze gelmek sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün hacdan geldiğini görmek kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, hayırlı işlere girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir