AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birini yemek yaparken görmek

Kahve falında ölü birini yemek yaparken görmek

Kahve falında ölü birini yemek yaparken görmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, zor bir durumda kalacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, refah içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında ölü birini yemek yaparken gördüyseniz:

  • Aynı iş de, aynı plan veya proje üzerinde çalıştığınız veya sizinle aynı oranda yatırım yapmış kişilerle ters düşmeniz durumunda üzerinizdeki baskı artabilir.

Kahve falında ölülere yemek hazırlamak şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine işaret eder.

Kahve falında ölü yılan yemek kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün yaptığı yemeği yemek hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına delalettir.

Kahve falında ölüyle beraber yemek yemek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, fal sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna işaret etmektedir.

Kahve falında ölüden elma alıp yemek alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir ölüye yemek vermek işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyle yemek paylaşmak yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında ölü birine yemek yapmak ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir