AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün yaptığı yemeği yemek

Kahve falında ölünün yaptığı yemeği yemek

Kahve falında ölünün yaptığı yemeği yemek sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, beklenen mirasın alınacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, ummadığı yerden rızka nail olmaya, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün yaptığı yemeği yemek gördüyseniz:

  • Belli plan veya programlarınıza karşı direnç gösteren kişilerle tekrar bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında ölünün verdiği bir şeyi yemek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin yemek istemek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü etini yemek bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyle yemek yediğini görmek makamının ve itibarının yükseleceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü köpek yemek gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü fare yemek kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüden bal yemek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına işarettir.

Kahve falında ölü pilavı yemek kazancının günden güne düşeceğine, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir