AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir ölüye yemek vermek

Kahve falında bir ölüye yemek vermek

Kahve falında bir ölüye yemek vermek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir ölüye yemek vermek gördüyseniz:

  • Gereksiz veya evinizle ilgili lüks sayılabilecek harcamaları kısmanız durumunda finansal açıdan istikrar sağlamak daha kolay olabilir.

Kahve falında ölünün yemek yapmasını görmek üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölünün evinde yemek yemek bereketli işler yapacağına, canla başla çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin yemek istemek elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün helvasını yemek işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına işarettir.

Kahve falında ölüyü yemek sıkıntı yükleneceğine, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü helvası yemek sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, düşünmeden hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüden birşey alıp yemek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birinden yemek almak korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir